Click aici si Inscrie-te ACUM!

 

Cum te alături echipei Oriflame

   

Poţi să te înscrii în Oriflame fie contactând un Consultant pe care îl cunoşti, el/ea va fi Sponsorul tău, fie cerând sprijinul centrului Oriflame din zona ta, fie folosind înscrierea online. De asemenea, poţi să soliciţi unui Leader sau Director Oriflame să te înscrie online.

   

Pentru a te ajuta să-ţi începi activitatea, vei primi un Starter Kit în valoare de 3.75 lei, ce conţine lucrurile de bază de care ai nevoie pentru început: materiale de prezentare despre companie şi produsele sale, ghiduri, cataloage şi mostre care te vor ajuta să porneşti în activitatea de Client Direct.

    Aceasta este o oportunitate de câştig corect. Cu cât îi dedici mai mult timp şi energie cu atât vei câştiga mai mult.

Cum devii Client Direct Oriflame

• Un Consultant Oriflame autorizat te recomandă Companiei, în calitate de Sponsor.
• Dacă eşti minor (16 ani împliniţi) ai nevoie de acordul scris al părintelui;
• Consultantul îţi prezintă clauzele Contractului de vânzare-cumpărare pe care va trebui să-l semnezi cu Oriflame. Citeşte-l cu atenţie!
• Semnezi Contractul de vânzare-cumpărare cu Oriflame. Dacă eşti minor (16 ani împliniţi) este necesară utilizarea Contractului de vânzare-cumpărare pentru minori, la care se ataşează acordul scris al părintelui. Pentru vizualizare/descărcare model acord click aici -
Acord parental (format pdf). La contract se anexează copia după cartea de identitate.
• Plăteşti o taxă de înscriere în contravaloarea căreia vei primi Starter Kit-ul. (valoarea kit-ului 3.75 lei)
• Consultantul îţi explică termenii şi condiţiile în care compania îţi acordă unul sau mai multe credite de 18 zile.

• Consultantul îţi comunică numele Directorului Oriflame în subordinea căruia eşti repartizat. Numele acestuia şi numărul tău de cont apar pe fiecare dintre facturile tale.
• Acum, pe baza codului de client poţi face prima comandă de produse Oriflame!

Cum devii Consultant Oriflame

• Iniţiază procedura de autorizare (Persoană Fizică Autorizată – PFA) sau de deschidere a unei firme (SRL).
• Semnează Contractul de prestări servicii cu Oriflame.
• Înscrie-te la cursurile gratuite organizate de Şcoala de Afaceri Oriflame.
• Continuă să-ţi dezvolţi afacerea prin înscrierea de noi Cumpărători Direcţi Oriflame şi bucură-te de ocazia de a fi ÎMPREUNĂ CU LIDERII!

ÎNSCRIERE ONLINE

 

Te poţi înregistra online dar înscrierea nu-ţi dă dreptul să faci comenzi pe credit, dar poţi face comenzi cu plată cash la livrare sau cu plată cu cardul. Beneficiezi de credit dupa trimiterea actelor. Pentru a putea beneficia de credit, înscrierea trebuie validată prin depunerea la Companie, direct sau prin Sponsor, a Contractului de Vânzare-Cumpărare cu Oriflame, semnat personal, a unei copii după actul de identitate, a acordului parental, dacă eşti minor(ă) (16 ani împliniţi) şi plata taxei de înscriere.

După înscriere, vei primi automat un mesaj de BUN VENIT din partea sistemului, la adresa email indicată la înscriere. Acest mesaj va conține pe lângă datele tale de identificare, datele de contact ale Sposorului și, atenție, două elemente noi: Cod client și Parolă de acces online. Notează-le pentru că sunt importante! Cu aceste două elemente te poți loga în sistem pentru comenzi online și acces informații clienți direcți.
La prima logare ți se va cere să schimbi parola generată de sistem cu o parolă personală. Nu folosi mai puţin de 4 caractere alfa-numerice şi nu mai mult de 20 (fără spaţii!). Parola astfel definită este valabilă maxim 90 de zile de la prima logare, după care sistemul îți va cere să o schimbi din nou - obligatoriu. Personal, vă recomand să o schimbați lunar.

 

 

Click aici si inscrie-te ACUM !

Foloseşte-ţi timpul astfel:

• Prezintă cataloagele şi ia comenzi pentru fiecare catalog;
• Invită prietenii să ia parte la o prezentare a Avantajului Oriflame;
• Participă la întâlniri, instruiri şi evenimente. Aşa vei învăţa din experienţa celorlalţi.

Distrează-te cu Oriflame!