Natural Balance Shake

Natural Balance Shake natural strawberry

Shake de căpşuni Natural Balance

 

O gustare sănătoasă, bogată în proteine, fibre, acizi graşi omega 3 şi 6, cu indice glicemic redus. Ingredientele naturale oferă nutriţia optimă şi satisfac foamea şi pofta de dulce. Formulă patentată. Aromă de căpşuni. 378 g

Cod:15447

De ce este unic acest produs?

Natural Balance Shake are proprietăţi excelente şi unice:

 • Conţine ingredienţi nutritivi naturali – trei surse excelente de proteine
  Formula acestui produs este pur naturală şi optim echilibrată, exact cum ne recomandă natura să ne hrănim. Formula include trei surse excelente de proteine, măr, măceşe şi fibre sănătoase solubile şi nesolubile din sfeclă de zahăr pentru o hrănire sănătoasă. Acest lucru permite organismului să maximizeze preluarea ingredienţilor esenţiali pentru a susţine în cel mai bun mod activitatea corpului.
 • 8 ani de cercetări intense care au dus la brevetarea formulei produsului
  Natural Balance Shake este rezultatul a peste 8 ani de cercetăţi intense în Suedia conduse de profesorul Stig Steen şi echipa sa. Iniţial ei au încecat să îmbunătăţească refacerea pacienţilor în urma transplanturilor de plămâni sau inimă, dar numeroasele beneficii şi nivelul sporit de energie au apărut pe parcursul cercetărilor.
 • Un conţinut crescut de Omega 3
  Formula Natural Balance Shake conţine ouă de la găini care au fost hrănite cu o hrană foarte sănătoasă. Profilul acizilor graşi al acestor ouă este de 1:1 Omega 3 şi 6 , acelaşi ca cel din creierul uman.
 • S-au dovedit prin cercetări clinice efectele de slăbire şi de câştigare a energiei
  Aceste efecte sunt documentate în cercetări clinice extinse asupra managementului greutăţii conduse de Prof. Stig Steen şi echipa sa de la Centrul de cercetări ştiinţifice de la Igelösa, centru recunoscut pe plan mondial şi pentru laboratoarele de cercetare în domeniul nutriţiei şi alimentelor.
 • S-a dovedit nivelul scăzut al indicelui glicemic (GI - Glycemic Index)
  Carbohidraţii din formula produsului Natural Balance Shake formulation sunt mărul, măceşele şi zerul din lapte. Formula este special concepută pentru o absorbţie lentă şi pentru a menţine un nivel staqbil al zahărului în sânge.
 • Numai arome naturale
  Aromele folosite în formula produsului Natural Balance Shake sunt naturale şi îi coferă un gust plăcut.


Care sunt ingredientele?

Natural Balance Shake este rezultatul a peste 8 ani de cercetări intense în Suedia. Formula este unică, brevetatăt şi se bazează pe ingrediente alimentare naturale pure într-un echilibru optim

Aceste trei surse de proteine susţin funcţionarea optimă a celulelor şi au un efect major de saţietate care conduce în mod natural la o hrănire într-o cantitate mai redusă, ceea ce are un rol important în slăbire şi controlul greutăţii corporale pe termen lung. Relaţia optimă între proteine, grăsimi şi carbohidraţi ajută organismul să păstreze la un nivel stabil zahărul din sânge.

Natural Balance Shake conţine de asemenea măr, bogat în pectină, care e benefic pentru mucoasa stomacului. Mai include măceşe bogate în vitamine şi fibre de sfeclă de zahăr, importante penttru păstrarea sănătăţii şi funcţionarea normală a sistemului digestiv.

Informaţii nutriţionale pentru o porţie, 18g:
Energie 65kcal/280kJ
Proteine 7,5g
Carbohidraţi 6g
Grăsimi 1,5g

Mod de utilizare:

Natural Balance Shake conţine 21 porţii, 378 gCum obţii efecte maxime?Pasul 1: Consumaţi un shake cu 30 minute înainte de masa principală sau ori de câte ori vă este foame între mese. Pentru un efect optim sunt recomandate 2-3 porţii de shake pe zi.Pasul 2: Reduceţi cantitatea de paste făinoase,orez, pâine şi cartofi şi consumaţi diferite legume.Pasul 3: Faceţi exerciţii fizice (plimbări) 30 minute în fiecare zi.

Natural Balance Shake natural chocolate

Shake de ciocolată Natural Balance

O gustare sănătoasă, bogată în proteine, fibre, acizi graşi omega 3 şi 6, cu indice glicemic redus. Ingredientele naturale oferă nutriţia optimă şi satisfac foamea şi pofta de dulce. Formulă patentată. Aromă de ciocolată. 378 g

Cod:22138

De ce ar trebui sa folosesc acest produs?

Exista 2 motive pentru este recomandat sa iei Shak-urile pentru nutritie naturala completa iar compozitia sa unica le satisface pe amandoua.

Ajuta pierderea in greutate
Multi din cei care au inceput sa ia Shake-ul in scopul pierderii greutatii continua sa-l foloseasca pentru a se mentine la nivelul dorit

 • Shake-ul pentru o nutritie naturala completa are un nivel glicemic scazut ce scade la randul sau nivelul de insulina ce faciliteaza pierderea in greutate.
 • Echilibreaza nivelurile de zahar din sange , reduce poftele de dulce, apetitul si in general gandurile la mancare.
 • Ofera o nutritie optima cu toate ca reduce numarul caloriilor

Te ajuta sa-ti mentii nivelul de energie si concentrare

 • In timp ce majoritatea persoanelor se simt cu bateriile descarcate in timpul dup-amiezei, cei care folosesc Shake-ul pentru o nutritie naturala completa se simt mai concentrati si energizati pe parcursul intregii zile - indeajuns incat sa mearga si la sala
 • Luand Shake-ul pentru o nutritie naturala completa ca o gustare iti asiguri o nutritie optima cu calorii reduse.

Cum ar trebui sa il folosesc?

Amesteca o lingura (4,45dl/18g) de Shake cu 150 ml apa rece in shake-ul comod de folosit. Savureaza! Poate fi folosit ca supliment la mese sau ca gustare intre mese.

Natural Balance Shake natural vanilla

Shake de vanilie Natural Balance

O gustare sănătoasă, bogată în proteine, fibre, acizi graşi omega 3 şi 6, cu indice glicemic redus. Ingredientele naturale oferă nutriţia optimă şi satisfac foamea şi pofta de dulce. Formulă patentată. Aromă de vanilie. 378 g

Cod:15448

 

Beneficiile principale – the Natural Balance Shake

 

Există două scopuri pentru care poate fi folosit shake-ul Natural Balance, iar compoziţia sa unică se potriveşte ambelor.

Ajută la pierderea în greutate

Mulţi consumatori au început să ia Natural Balance Shake în vederea pierderii în greutate şi continuă să-l ia pentru menţinerea rezultatelor.

 

-          Natural Balance Shake are un aport glicemic scăzut şi această calitate scade nivelul insulinei care, la rândul său, facilitează pierderea în greutate.

-          Un nivel echilibrat al zahărului în sânge reduce pofta de zahăr, apetitul şi gândurile despre mâncare.

-          Natural Balance Shake oferă o alimentaţie optimă, în pofida scăderii aportului de calorii.

 

Te ajută să te menţii energic şi concentrat

-          În timp ce majoritatea oamenilor îşi simt bateriile descărcate după amiază, cei care folosesc Natural Balance Shake declară că se simt mai concentraţi la serviciu şi mai energici toată ziua – chiar şi să facă exerciţii fizice.

-          Folosirea shake-ului Natural Balance ca gustare sănătoasă asigură nutriţia optimă, dar un aport caloric scăzut.