oferta consultanti

Cele mai bune oferte, exclusiv pentru consultanţii Oriflame!

În campania 7, te bucuri de două oferte speciale.

În campania 7, la fiecare comandă de  minimum 200 lei*, cumperi 1 produs Bioclinic cu 47.99 lei şi îl poţi achiziţiona pe al doilea, la alegere, cu numai 19.99 lei. În plus, în aceeaşi comandă de minimum 200 lei*, poţi achiziţiona 2 ape de toaletă Citrus Tonic cu numai 34.95 lei fiecare.

* Oferta este valabilă exclusiv pentru consultanţii Oriflame. Oferta nu se multiplică pe aceeaşi comandă, indiferent de valoarea acesteia. Valoarea de 200 lei îţi oferă posibilitatea de a beneficia de ambele oferte - cea pentrucremele Bioclinic şi cea pentru parfumurile Citrus Tonic! 
Atenţie! La comanda minimă de 200 lei nu se iau în calcul produsele la preţ special (dacă însă acestea sunt achiziţionate la preţul de catalog, valoarea se ia în calcul la suma minimă solicitată de 200 lei).

Click aici si inscrie-te ACUM !

 

program sponsor C7

Invită-ţi prietenii să se alăture Oriflame!

Stilul The ONE… de a recruta, câştiga bani şi afişa un look elegant!

Pentru fiecare prieten care finalizează Pasul 2 din Programul de bun venit C7, primeşti o pereche de ochelari de soare The ONE, cu numai 10 lei. Produsul cadou este cumulativ: pentru 2 prieteni care au realizat Pasul 2 din Programul de bun venit C7, primeşti 2 perechi de ochelari de soare The ONE, s.a.m.d. 

Produsele cadou se primesc în comanda din Campania 9.

Click aici si inscrie-te ACUM !