Weight managment

Pierde in greutate cu Natural Balance Shake

Experienţa noastră a arătat de nenumărate ori că însumarea celor mai bune sfaturi alimentare cu încurajarea mişcării şi cu întâlnirile săptămânale duce la rezultate spectaculoase. Noi am numit modelul de pierdere în greutate “Hartă” şi are constă în trei etape: Aleea Startului (slăbire rapidă, în primele 2 săptămâni), Drumul pierderii naturale în greutate (slăbire treptată până se atinge greutatea dorită) şi Calea stilului de viaţă sănătos (menţinerea greutăţii dorite).

Aceasta a fost mai întâi aplicată şi documentată la Igelösa în timpul studiului de pierdere în greutate care durat doi ani iar studiul mai continuă si acum, cu participanţi care se află în al treilea an. Datele clinice arată că toţi marker-ii biologici se îmbunătăţesc în timpul folosirii shake-ului Natural Balance, concomitent cu pierderea în greutate.

În timp ce majoritatea companiilor s-ar mulţumi cu o perioadă de studiu de 6-8 săptămâni, Oriflame a preferat să continue documentarea pentru a ilustra siguranţa şi eficacitatea shake-ului Natural Balance în managementul greutăţii corporale – care este, poate, chiar mai important decât slăbirea propriu-zisă.