Supă Natural Balance Roşii & Busuioc

Natural Balance Soup Tomato & Basil

Supă Natural Balance Roşii & Busuioc

Supă delicioasă, sănătoasă şi 100% naturală, ce conţine trei surse de proteine esenţiale pentru o nutriţie optimă şi o senzaţie de saţietate. Reţetă cu conţinut scăzut de grăsimi şi ulei sănătos din rapiţă. Instrucţiuni: se pun două linguri de pudră (28 g sau 0.5 dl) în 220 ml de apă fierbinte (fiartă) şi se amestecă până la omogenizare. Conţine 14 porţii. Disponibilă în două variante de arome. 392 g

Cod:24693

Ingrediente sănătoase şi naturale

Supele Natural Balance au un conţinut mare de proteine, ceea ce ajută la menţinerea senzaţiei de saţietate pentru câteva ore. Proteinele provin din trei surse vegetale: soia, cartof şi mazăre care, împreună, asigură un aport complet de amino acizi. Oamenii de ştiinţă şi experţii în sănătate sunt de acord cu faptul că reducerea aportului de carne roşie şi procesată, concomitent cu creşterea celui de proteine vegetale, este benefică pentru un stil de viaţă mai sănătos. Mai mult, proteinele vegetale sunt produse într-un mediu mai ecologic, mai controlat

.

10px.jpg 15.gif      NUTRIŢIE OPTIMĂ
Supele sunt bogate în proteine şi asigură un aport optim de amino acizi. Au un conţinut redus de grăsimi, cu un echilibru între acizii graşi omega 3 şi omega 6. Au un conţinut scăzut de carbohidraţi, cu indice glicemic redus (IG). Sursa de fibre este inulina, un prebiotic ce menţine sănătatea florei intenstinale.
     
              
  Reduce.jpg  

REDUC POFTA DE MÂNCARE ŞI GUSTARE
Datorită conţinutului de proteine şi fibre, supele sunt săţioase. Indicele glicemic scăzut (IG) contribuie la menţinerea unui nivel echilibrat de zahăr în sânge şi previne apariţia poftei de gustări dulci. Supele se servesc calde, iar alimentele calde ridică nivelul de saţietate.

     
             
  17.gif   CRESC NIVELUL DE ENERGIE ŞI CAPACITATEA DE CONCENTRARE 
Un nivel constant de zahăr în sânge poate fi menţinut prin mese şi gustări regulate. Ca efect, cresc capacitatea de concentrare şi nivelul de energie pe parcursul întregii zile. Mulţi oameni au nevoie de un impuls pentru a-şi spori performanţele, indiferent că este vorba despre muncă sau mişcare.
     
             
  08.gif   100% INGREDIENTE NATURALE
Supele conţin ingrediente din alimente precum roşii, busuioc, spanac şi sparanghel.
     
             
  16.gif   NU CONŢIN
gluten, lactoză, coloranţi artificiali şi conservanţi. Proteina din soia este singurul alergen comun din supe.
     
             
 

ReadyIn1Minute.gif

  COMODE 
Sunt gata în doar 1 minut. Se pune pudră în apă fierbinte, se amestecă până la omogenizare şi se serveşte!