Acasă » Video » The One

Celebrity Make-up Artist Jonas Wramell Joins Oriflame

00:01:23
Vizualizări: 2 Adăugat de: love_singh love_singh 
Descrierea intrării:

JONAS WRAMELL
Cunoscutul make-up artist al vedetelor internaţionale a devenit
DIRECTOR ARTISTIC AL ORIFLAMEJonas WramellOriflame are plăcerea să anunţe că a reuşit să îşi asigure colaborarea lui Jonas Wramell, celebru make-up artist, pentru postul de Director Artistic Global în materie de machiaj. Binecunoscut în lumea artistică şi a modei, Jonas îşi va folosi cei 12 ani de experienţă în industria produselor pentru păr şi machiaj pentru a ajuta la dezvoltarea gamelor de produse Oriflame.

Pentru că a cooperat cu multe show-uri TV foarte populare, inclusiv cel intitulat Stelele dansează (Dancing with the Stars), precum şi cu top modele de succes, Jonas cunoaşte toate secretele datorită cărora poţi să arăţi minunat pe scenă, pe ecran sau în viaţa de zi cu zi. Oriflame va profita de experienţa lui pentru a îmbunătăţi noile game de produse pentru machiaj şi coafură, în aşa fel încât acestea să se afle în linia modei. De asemenea, în cataloagele Oriflame, Jonas ne va da sfaturi practice şi sugestii pentru un machiaj cu aspect profesional.

Jonas s-a născut în Suedia şi încă lucrează o bună parte din timp la Stockholm – aşadar apreciază sorgintea suedeză naturală a produselor Oriflame şi este ataşat acestui brand.

Iată ce spune Jonas:
“Ca specialist în machiaj mereu am visat că, într-o bună zi voi fi contribui la dezvoltarea produselor şi gamelor de machiaj folosindu-mi specializarea şi experienţa, iar Oriflame mi-a oferit această oportunitate.”

Jolanta Pastor, Director de Marketing al Oriflame a spus:
“Suntem încântaţi să-l avem pe Jonas alături de noi. Experienţa sa şi cunoaşterea ultimelor tendinţe în lumea modei, îl recomandă ca un partener ideal pentru Oriflame. Aşteptăm cu nerăbdare noile colecţii pe care le vom dezvolta împreună.”

Limba: Rusă
Timpul de rulare al video-ului: 00:01:23
Autor: Oriflame Cosmetics
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]